Ik help u graag en goed met vormgeving die werkt. Zowel op het gebied van print als online kunt u bouwen op mijn ruime ervaring en mijn up-to-date kennis van de relevante Adobe software (die ik ook graag deel). Als (zzp) grafisch vormgever draai ik in diverse keukens van de communicatiesector mee. Ik werk voornamelijk aan bureauzijde (reclame- en designbureaus, uitwerkstudios) maar ook zeker direct, bij de klant in huis of vanuit mijn eigen studio. Ik ben gedreven en voel mij verantwoordelijk om binnen de gestelde deadline goed te presteren. Verantwoordelijk, secuur, solide, sociaal bewogen en teamwerk zijn mijn sleutelwoorden.


Als goede DTPer pas ik mij razendsnel op uw werkstructuur aan. Naast het inhuren van 'freelance DTP' bij u op locatie kan ik ook dienst doen als studio op afstand. Neem contact op en laat u informeren over mijn tijdelijk flexibele inzetbaarheid.


Ik deel mijn up-to-date programmakennis zoals Creative Cloud graag, ben flexibel, snel, secuur en vakkundig, en zowel technisch als creatief sterk. Ik ben een echte teamplayer, die zowel rust als net dat beetje extra goede sfeer weet toe te voegen.


©  Ruben Moonen, 2000 - 2021

Over ons...

Ruben